Om oss

Tomelilla Österlen Begravningsbyrå

Tryggt och nära. Det är precis så vi vill att du ska känna när du kommer till oss. På Tomelilla Begravningsbyrå följer vi dig från första samtalet till gravsättningen är gjord.

När en närstående dör står vi inför en plötslig och påtvingad situation. Många vi möter har aldrig gått igenom något sådant här förut. Och många idag värjer sig från döden.

Mitt i den här sorgen ska du lösa en hel del praktiska frågor. Det är här vi kan hjälpa dig.

Vi som jobbar här heter Jörgen, Barbro och Jörgen. Ja, vi är två Jörgen. Vår uppgift är att vägleda dig i en svår stund, att med erfarenhet och kunskap visa vilka möjligheter och alternativ som finns när det kommer till att planera och genomföra en begravning.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om det personliga. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. Och att det är en av oss som följer dig hela vägen.

Vi vill också att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och din närstående.

Dessutom. Vi kan Tomelilla och omgivningarna. Och vi tycker om att vi efter en begravning kan fortsätta att råka på dig, i affären eller på gatan – och få höra hur du har det.

Varmt välkommen!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF