Välkommen till din
begravningsbyrå i Tomelilla

Tomelilla

Tomelilla Österlen Begravningsbyrå

Hos oss på Tomelilla Österlen Begravningsbyrå möter du rådgivare med lång erfarenhet av begravningar och ett stort engagemang i varje möte. Ingen begravning är den andra lik och vi vill alltid att du ska få ditt avsked så personligt som möjligt, oavsett om det är i kyrkan eller på annan plats som du tänkt dig att ceremonin ska ske. Vi stöttar dig gärna i valet av kista, urna, blommor, musik, gravsten och kan också ge goda råd kring minnesstunden.

Varmt välkommen!

0417-124 12

Om oss på Tomelilla Österlen Begravningsbyrå

Tryggt och nära. Det är precis så vi vill att du ska känna när du kommer till oss. På Tomelilla Begravningsbyrå följer vi dig från första samtalet till gravsättningen är gjord.

När en närstående dör står vi inför en plötslig och påtvingad situation. Många vi möter har aldrig gått igenom något sådant här förut. Och många idag värjer sig från döden. Mitt i den här sorgen ska du lösa en hel del praktiska frågor. Det är här vi kan hjälpa dig.

Vi som jobbar här heter Jörgen, Barbro, Jörgen och Mikael. Vår uppgift är att vägleda dig i en svår stund, att med erfarenhet och kunskap visa vilka möjligheter och alternativ som finns när det kommer till att planera och genomföra en begravning.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om det personliga. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. Och att det är en av oss som följer dig hela vägen.

Vi vill också att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och din närstående.

Dessutom. Vi kan Tomelilla, Simrishamn och omgivningarna. Och vi tycker om att vi efter en begravning kan fortsätta att råka på dig, i affären eller på gatan – och få höra hur du har det.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer som finns i hela landet.

Varmt välkommen!

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.